Sawatdi kha, phasa Thai

Assalamualaikum.

Sem baru lepas ni, aku and kawan-kawan pakat amek bahasa thai. Semua org duk tanye, especially my mum " knp amek bahasa thai, x amek bahasa mandarin " aku saje je nak amek bahasa thai coz bahasa lain semua clash ngn jadual subjek major aku. So, amek la bahasa thai. Niat di hati nak amek bahasa korea, nti leh tgk citer korea xyah baca subtitles pun kannn, hihi. Tapi bahasa korea pn clash jugak la. Takpe la, amek bahasa Thai pn awesome jugak. Nti klu murah rezeki leh holiday kt Thai, bukan jauh pun kan. Heee~ :)

Ni video final projek thai. Seriusly, rindu nak cakap thai lagi, tp byk da lupa la...haha c(:

video

p/s: maaf, suara tidak berapa jelas...huuu~